chaweng

sitter i chaweng nu med moa pa ett internetcafe ..
Legat pa stranden hela dagen idag, borjar jobba i morgon igen. Jens har varit i Bangkok en vecka sa vi har fatt ledigt eftersom max och patric enda kom hit.

Vi ska strax mota dessa pojkar som ar ute och handlar. Hem , duscha och sen in for att kopa julklappar :D.


SKa dra nu pusspusspuss

lamai

sitter i lamai pa ett internet cafe med min alskling.
Som sagt sa funkar inte mitt internet langre, fan :/ ..

igar var vi pa elefantridning och sedan badade vi i vattenfall. efter vattenfallet akte vi till lamai beach och badade, nar vi var pa vag hem upptackte jag att jag hade glomt min kaera, mobil och pengar pa stranden .. PANIK, jag skojar inte :O . Alsklingen fixade en taxi och vi snabbade oss dit, nar vi kom fram kom en av thailandarna som jobbar i baren ovanfor och fragade om vi letade efter kameran .. PUUUHHHH
500 Bath i dricks!

Idag har vi varit pa buddys, ett hotell med fett mysig pool precis vid stranden. badat och kakat gott!
sa tog jag och hjarti promenaden langs stranden in till lamai och nu sitter vi har. ska hem och duscha nu sen blir det troligtvis chaweng ikvall :)

Ska ga nu , pusspusspusspuss

mindre än hälften kvar

nu har vi varit här i lite mer än en månad, shit vad de har gått snabbt .. och nu är min älskling här, och patric .. så jäkla mysigt ..

internet funkr inte på mitt och max rum så har inte haft tillgång men nu är han nere på massage och jag sitter inne hos moa och patric.

Idag har vi legat på stranden och bara tagit det lugnt, as skönt ska ut senare ikväll så vi ska bara ta de lugnt nu :)

Vi mötte dom ¨på flygplatsen i söndags kväll, fan vad pirrigt det var när vi hörde deras plan komma ingå  och se de landa.. vi åkte till hotellet, lämnade deras packning och gick ut och åt .. jättemysigt, sedan var vi bara på hotellet.
Måndag, chaweng beach och chaweng på kvällen , igår var vi på lilla stranden sedan fick paric och max se lite av lamai.

Nu ska jag gå tillbaka till vårt rum och se om max är tillaka ..




skriver när jag kommer åt puss &kram

kl 6 ?!

Vaknade vid 6 i morse av att mobilen ringde , kl 6?! :O
Fattade inte ett piss, visste knappt vad jag sa eller vad jag svarade på men det var iaf min käre mor och käre låtsaspappa ! :)

Vart jätteglad, men var lite för trött .. Ni hade kanske kunnat ringa idag istället? ;P Menmen .. kul att prata med dom iaf, men fan det är dom som genom alla år alltid tjatat på att jag måste gå och lägga mig och att jag måste sova så ringer dom och väcker mig kl jävla 6 på morgonen en lördag ? :O
Haha, ni är knäppa de måste jag fan säga men jag älskar er !

Efter en halv timme snubblade jag tillbaka till sängen, påtok för trött för att ens röra mig men inte kunde jag somna .. efter vad som kändes en evighet somnade jag iaf och var nära på att försova mig när väckarklockan ringde för att få upp mig och gå till posten.


Nu sitter jag iaf på kontoret, lyssnar musik , sjunger och fixar med min tidning. Vi ska iväg och spela badminton vid 4, senfår vi se vad som händer. Måste kanske börja plocka iordning i rummet inför morgondagen då max och patrc kommer :)

Älskling, de kommer gå jättebra att flyga idag var inte orolig .. jag står där när du kommer fram i morgon! :)


Juste köpte ett par skitfina klackskor igår, 1100 THB= 220 kr .. dom är helt unerbara ! :)
EN julklapp vart det & en tröja till mig (a)och sen var pengarna slut haha


Nu måste jag fortsätta jobba , ciao.

Pappa , du får ringa max så han kan få min mobil och mobilladaren till den ! :)



Här är andrasidan där de ska stå om vad som finns i tidningen.. vad tycks? Den är inte klar än , ska skriva dit massor fler sidor, har inte ens skrivit hälften men endå :)

Pusspussspuss<3



.

fredag .. fan va skönt, det är ju fredag idag. vi ska strax på lunch och sedan ut och fota :) Najsigt !

Ikväll ska vi in till Chaweng och köpa julklappar :D . imorgon blir det jobb och på söndag kommer älsklingen oh patric :D

Igår käkade vi inne i lamai, sedan åkte vi bara hem och tog det lugnt .

skriver senare puss hej !






kontoret ut ifrån, någonstans bakom palmerna! :)

strömavbrott

Tack Nina ! :)
Jag tror jag är ganska nöjd sådär men kände att det är kul att höra vad andra tycker med ! :)

Älskling, de ska stå på sidan efter vad som finns med i tidningen och så . Kanske att de står en liten text till om de mest lockande i tidningen, men det blir för mycket med halva innehållsförtäcknigen på framsidan .. den finns ju endå på sidan 2 liksom ! :)

Men är glad att du också säger vad du tycker ! :)


Fler får gärna skriva vad de tycker , blir glad för att höra många ! :)


Igår vart det strömavbrott vid 6 någonting, så när vi kom hem var det kolsvart på rummet . VI åkte direkt och spelade badminton, skitkul ! shit har träningsverk idag hah

Efter det köpte vi med oss mat och åkte tillbaka till hotellet, ös regnade gjorde det och strömmen var fortfarande av på hotellet .. Enda ljus som fanns var i "receptionen" så vi satte oss där och åt innan vi gick upp och hämtade böckerna och ner för att läsa .. Inget funkade i rummet, inget ljus, ingen tv, igen dator .. ingenting.
Efter en stund gick moa upp för att duscha i mörkret då lyckades dom dra en sladd från receptionen där det fanns el upp till vårt rum så vi kunde koppla in sänglampn så lite ljus fick vi .. :)

Ingen AC ! snacka om att man knappt kunde andas när vi skulle sova, varmt och klibbigt men vid halv 2 började det surra i AC:n & kylen .. faaaan vad skönt det var . LUFT ! :D


Nu ska jag jobba ! :) Puss hej

Badminton

sidan .. Vet att min sida är tråkig men jag orkar ärligt talat inte fixa den .. Skulle iof bli roligare att skriva om jag själv gillade att se min sida , men men vi får se kanske tar tag i det snart :)

Igår åkte vi bara in till Lamai och åt middag , vi gick även in på en affär med bara importgrejer, MUMMS fanns riktigt mycket gott där haha !

Idag har vi jobbat, helahela tiden :) Vi ska iväg och spela Badminton om 10 minuter med Anders och Jens .. Ska bli ganska skönt att röra lite på sig haha ! Jag bara äter och äter, den längsta sträckan jag går är väl från hotellet till stranden och vad kan det vara 500-800 meter MAX haha .

Vi får se om jag kommer in och skriver senare . Har gjort ett förslag till framsdan på tidningen vi ska göra i projektet, lägger in den så kan ni säga vad ni tycker .

Ska jag lägga till något, såna fall vad ska jag ändra text, typsnitt, bild eller vad som hälst !




Vet inte om jag ska nöja mig så eller hitta på något trix, somsagt skriv gärna vad ni tycker ! :)


Nu ska vi ut i regnet, ha det bra ! Skriver senare , puss&hej

Chaweng igårkväll


Massörer


Green Mango, utan en enda människa haha !

En tom bar gata haha.

Allstså de här är ju helt sjukt ! :/



Jaja , här var lite bilder från igår iaf :)

igår&idag

glömde skriva igår, vi jobbade fram till halv två då vi tog lunch och sedan åkte in till Chaweng. Vi gick ner och la oss på stranden och låg där tills det blev mörkt och solstolarna förvandlades till Middagsbord .
Vi stannade och åt middag, jättemysigt innan vi gick vidare runt i Chaweng och fotade "Chaweng at night" .. Tyvärr var det inte så mycket folk, barerna blir ju inte fulla förens fram åt tolv, och eftersom vi skulle jobba idag kunde vi inte stanna allt för länge . Så vart lite  bilder men tyvärr utan så mycket folk :)

Idag får vi se vad vi gör, det AS regnar nu , ganska mysigt att sitta inne och se hur de ösregnarute .. Men börjar bli hungrig, vilket betyder att vi måste ut i regnet snart :O haha .


Ska fortsätta jobba nu, skriver senare .



Chaweng Bech, på kvällen



Landar på Chaweng flygplats

Chaweng BeachRoad

Puss hej !


lördakväll & söndag

igår när jag hade skrvit sist så tog vi en song teb till Chaweng där vi gick och åt på en Texmex resturang. Så jääävla gott, nachos med guakumåle, gräddfil, ost & tacoköttfärs . ouuuuuffffff , godaste jag har ätit sen vi kom hit! frutom lasagnen (a) .

Efter maten gick vi och pratade med några skräddare på bargatan som alltid frågar samma fråga " Svenska?". Då ringde Nilas, en kompis i klassen som också är här i Thailand under praktiken fast i Norra delen och just nu lever sitt liv i ett tempel.. Han testar på att vara munk i ca en vecka, hur jävla coolt är inte det !
Tyckte dock ganska synd om honom då vi just hade varit på en jättegod resturang medans han säger att dom endast äter EN gång om dagen, EN gång ! och det är kl 6 på morgonen, då äter dom lite ris och kykling som dom har varit ute och tiggt. En gång till Nilas, vart ute och tiggt ? JA , alltså föstår ni. Han sa även att dom sover direkt på marmorgolv, utan madrass inte ens en liten filt eller ett lakarn .. Bara rakt på golvet och ingen kudde .
Halv 5 på morgonen gick dom upp för att kratta löv, jaga oxar eller vad sa du ? och BE :S . 
Inte heller var det någon som kunde engelska .. Fan vad du är grym Nilas !
En riktig jävla upplevelse ha aldrig lär glömma ! :)

Nåja, efter att ha pratat me Nilas i 20 minuter och han skulle in för att Be kvällsbön så tyckte jag synd om Moa som stod själv med dom där Thailänska skräddarna så gickdit . Dom hadetydligen varit jättetrevliga ch ville festa med oss senasre när dom slutat . Vi gick till en bar (inte skräddarna) där vi tog något att dricka medans vi väntade på att tiden skulle bli mr så vi kunde gå in på Green Mango.Där räffade vi några roliga svenkar vi satt och pratade med tills klockan 12 då vi alla strosade vidare till Green MAngo.
Tyvärr var det inte så mycket folk igår så eftr en timme åkte jag och Moa hem! :)

Idag har vi bara legat och solat oss på stranden vid oss , as skönt . Hem och duscha , sitta viddtan oh sen id halv 9 åke vi in till Lamai. Gick och åt på en supermysig rsturang, Massaman typ köttgryta med potatis fast kykling :) Skitgott, och dom är så trevliga där , drar ut stolen när man ska sätta sig och när man ska resa sig ! :D Gullgubbe ! :P

Efter de åkte vi bara hem, kom precis in :) . ska lägga mig och läsa nu .
Om en vecka är jag med min älskling ! :) <3


Puss & Hej , skriver i mrgon. ska jobba då md ! :)


Lamai Beach



Lamai Beach



God natt och hej

Lördag

Vart på stranden hela dagen, Chaweng beach .. gick ner och la oss nedanför Ark Bar , på ett parsolstolar ..skitmysigt .

En svensk vi stötte på igår ett par gånger gick förbi och hälsade .. så kul att bara för att man är från samma land måste manhälsa eller gå fram och prata. träffade massor med svenskarigår som kom fram och frågade om vi kom från sverige , jag menar de är inteså hemma tt man ra går och hittr folk på stan :) haha

Har prtat med mitt hjärta på Skype en timm nu och ett han i webbcam , stackars moa haha . ska dra och äta nu sen ut :)Vi hörs i morgon puss och hej

The most unwanted song

Så jävla bra! haha



Ni måste lyssna! :)

:)

sitter på kontoret, är trött som få ! Fredag idag får se vad om händer, ska kanske jobba i morgon :)
Men i morgon ska vi iaf ut en sväng på kvällen eftersom vi är ledigt på söndag ! :) ..

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag får träffa min älskling ! :)

Skriver mer sen måste fortsätta jobba ! :)



Nere på Lamai Beach




BYYEE ! :)

Borta bra, men hemma Bäst!

vill komma hem till mitt rum, min säng, min garderob, min dusch, min kyl, min pojkvän, min familj!
Har det jättebra men saknar allt hemma som att kunna äta vad man vill nästan när man vill, saknar smörgåsar har ätit 1 macka sen vi kom och det var nog den äckligaste mackan på länge. Saknar pappas mat, att ringa mamma varje dag och tjata på olika saker, att träffa min snygga pojkvän och att bara umgås med mina underbara syskon.

Lite mer än 5 veckor kvar .. Men snart kommer min älsking ner längtar sååååååååååååååååååå mycket ! :) (speciellt efter lussebullarna han har lovat att ta med(a) haha ) :) .


Ska sova nu, god natti !


PAPPA<3

MAMMA<3

Min älskade PRINSESSA<3

BASSE<3

ADRIAN<3

Älsklingen ! <3

saknar er alla , och massor fler ..
Daniel, ut och kör med basse nu så han får sitt kort i sommar ;) saknar dig ! :)


La in bilder från Big Buddah förut :) .


big buddah

Idag har vi varit upppe vid Big Budda, högst upp på ön och fotat.
Det är jäääkligt coolt men endå så känns det som att vi sett så mycket sånt den här veckan haha  -
Blev biten av en spindel helplötsligt, en liten jävel och skitont gjorde de .. Moa var på andra sidan men jag skrek och alla runt om kring vände sig om haha .

Efter Big Buddah åkte vi tll Wat PlaiLaem, fotade lite innan vi tog en Song Teb till The big Buddah Beach ! ;D
Nere på stranden badade vi och sedan käkade lunch, skiiiittt dyyrt så vi tog bara var sin fruktsallad men det var mäktigt så det räckte för mig- :)

ska vila lite ciao :) pusspuss


Vid Big Buddah

The Big Budda själv ! :)


En liten tös som låg där så fint :)

Klockorn som gjorde dendär "punarmusiken" älskling hahaha ;)

onsdag

Idag har vi varit lediga och legat på stranden hela dagen, as skönt så lite färg har vi iaf fått nu :)

Huvudvärk så slumrade till en stund, men ligger på rummet ska strax ut och käka middag får se om de blir Chaweng eller Lamai.

Igårkväll var vi på Eldorado med Jens och Aom, det var trevligt och supergod mat hade dom! Efter maten stannade jag och Moa kvar i Lamai kollade lite och gick sedan ner till en bar på stranden , tog något att dricka och satt bara och njööt, herregud vad mysigt det var ! :)


Skriver sen eller i morgon pusspuss

Bilde inne på moas blogg, kan inte sätta in Minneskort i datorn så får inte in bilderna :O :/ .

www.thailandpraktik.blogg.se


tisdag

igår åkte vi in till Lamai bara ör att äta, både jag och moa åt nån superbillig pasta som var apgod ! :D
älskar att det är så billigt och bra här :D

efter det åkte vi bara hem, satt vid datorn och läste lite .

Idag gick vi till kontore som vanligt, fint väder så vi bestämde oss för att åka till Big Budda och fota.. Men då vi kommr hem för att hämta våra kameror känner ja att jag inte alls mår bra så vi gick ner till Danny's åt lite sedan gick jag upp på rummet medans moa gick tillbaka till kontoret.

Nu sitter jag här vid datan som jag gjort nästan hela dagen medans moa fick ledit och gick ner på stranden :) skönt för henne ! Menkänner att eftersom jag inte mår på topp så stannar jag hällre här och friskar till mig :)

Ikvälll ska vi på Eldorado, en resturang i Lamai och äta med Jens och Aom, eller förhoppnngsvs iaf vi får se hur jag mår men fan äta måste vi ju vilkt som så .. :)


tänkte ta och läsa lite nu , läser en bok som heter "De oskuldsfulla", så jääävla hemsk ! Uschochfyochblä ! men den är bra !


Har förresten köpt in den första julklappen redan .. och ni får inte veta till vem ! :)




Puss & hej leverpastej :)

måndag

Hejhejhallå ! :)

Lena- jag lånade basses körkortsbok som jag lämnat tillbaka tror jag så kolla med honom :) .. haha , vi tar det alltid lugnt , ingenting att oroasig för ;) haha

Stephan- kl 7 räcker gott och väl när hela himlen är en dusch :D Ja fan gör de ! :)


Idag började vi med att gå upp tll kontoret, där ifrån åkte vi till Tamarin , ett hotell tror jag , spa är det iaf där vi tänkte fota lite men hon vi skulle prata med var inte där så vi gick till Buddy, ett hotell där vi tog några bilder innan vi åkte in till lamai för att hitta någon byrå där vi kunde fråga om de fanns klttring vi kunde fota .. gick inge vidare så vi åkte tillbaka till kontoret, gick och åt lunch och sedan hem .. :)


ikväll får vi se vad vi gör , tänkte hoppa in i en dusch nu iaf :) puss&hej  !




lördag&söndag

Basse, enligt nån thailändare när vi såg ödlan så sa han att dom var farliga, så nej jag klappade inte haha !

I fredags var vi på middag med Jens, Anders och Aom , mysigt .. och efter de åkte vi och spelade bowling, skitkul var det och jag vann första omgången, fick säkert 5 strike :O två i rad :O:O:O:O:O .. grymt !

Igår satt vi nere på stranden och läste i en solhydda medans ösregnet smattrade på apmysigt :) efter de tog vi oss in till Chaweng, käkade middag på en as mysig resturang, gick till nån bar och tog lite drinkar.. köpte Vin coler på 7eleven och gick sedan på Ladyboyshow, så jävla klockrent ! :D haha inte en enda tjej som jobbade där , alla dom jobbade där och inte var utklädda till tjejer var defenitift bögar, sprang runt med rosa kjolar , UNDERBART :D
Efter showen gick vi till green mango bar där vi mötte en jättetrevlig thailänska som var här själv som vi var med hela kvällen :) när green mango väl stängde gick vi vidare till nåt annat ställe bredvid, där vi dansade under bar himmel :)

vid 7 slutade kvällen , natten och morgonen väl hemma i sängen.. dyngsura av spöregnet som duschade oss på väg hem ! ;D såg ut som vi badat med kläderna på, min klänning gick att vrida ur :O Regnsesong, förstår ni ;D hahaha !


nu ska vi ner och ringa efter mat, hemkörd och sedan kolla på 7 pounds :) pusspusshej !




min kissemisse på resturangen :)


nu ska jag dra ciao !

bad

efter jobbet gick vi hem och tog på oss badkläderna sen åkte vi till ett hotell som hette Buddy och badade i polen, läste, drack en drink och snackade skit :) jättemysigt !

är precis nyduschade, ska gå ut och äta med Jens, Anders och Aom som sagt ska bli trevligt :)

Igår påväg hem när vi hämtat våra nytvättade kläder mötte vi på en stor blå ödla :O . tydligen sätter den in klorna i folk så man skulle akta sig haha .

I morgon är vi lediga , skönt .. hoppas på sol bara , har inte blivit de minsta brun sen vi kom men men vi är ju iaf här :D .



nu ska vi dra , puss hej !



Med min Pink Lady ;D

Ödlan igår :O

Jämfört med dom här, haha som var precis bredvid :P

Nu ska vi dra ciao

fredag

igår åkte vi in till Lamai, åt mat och så tog jag en massage medans moa fixade sina naglar.
Har aldrig någonsin varit med om en bättre massage ! :) ooouuff ! hah

efter det åkte vi bara hem, läste och la oss för att sova :)

Sitter på kontoret nu, hr slutat så ska gå för helgen :)
Hoppas kunna få in internet på någon data i helgen annars blir de tomt :O .

Men ikväll ska ví iaf med Jens, Anders och Aom och äta någon stans :)


Tack Babben och Maxen, :) !


Puss & Kram hej !


torsdag

började på kontoret, gick hem och hämtade våra kameror och åkte till Lamai Market , de stank ruttet men där gick vi runt och fotade ..
Därifrån tog vi oss till ett tempel där vi fotade en munk och lite guldiga statyer :)

Efter det åkte vi bort till snoppberget, massa stenar som skulle se ut som en snopp och en vagina, men det var de tråkigaste jag sett inte liknade det en snopp och vilken sten som var en vagina vetesjutton ..

Började må dåligt så åkte tillbaka till kontoret, kissde och gick bort för att äta lunch. En fruktsallad för min del, och sen moas rester av någon spagetti m köttfärssås fast kykling istället för kött ;D hah


Nu slutar vi strax, ska hämta våra nytvättade kläder och sen gå och äta .. 

Ingenting funkar för mig idag heller , har äntligen lyckats ladda ner något konstigt programm att fixa mina bilder i men bara för att jag lyckades få de på datan så ska jag int lyckas fixa bilderna .. så tyyyyyyyyyyypppisktnär de gäller mig . uschuschuschusch ! 


Munken i templet idag :)


I tempet


Nu ska vi dra och hämta vå tvätt :)

onsdag

internet har slutat funka för oss båda på rummet.. :/ men igår, onsdag var vi lediga och det ösregnad hela natten med åska och blixtrar, när vi vaknade var det strömavbrott så vi somnade om och passadepå att sova till halv 3 :)

Vi gick upp, käade lite bananer, tog på oss joggingdojorna och gick ut för en rask promenad på stranden.. -Blev inte som vi had tänkt oss :P , vattnet låg så högt upp på stranden att man knappt hade plats att gå så vi hoppade mellan vågorna och körde rusher mellan de olika ställena man kunde stå på :P haha .

Hem och ducha och sedan direkt in till Chaweng för att gå på bio, mn det slutade med att vi gick runt och shoppade istället :) Resan dit var rena bergochdalbanan, dom kör fan hundratio, små vägar uppe i bergen hej vad de gick ! :D .

Nu sitter vi på kontoret, måste börja jobba :) Ha de bra skriver senare för hoppningsvis :D Puss& Kram

tisdag

idag har vi bara varit på kontoret och jobbat .. efter jobbet åkte vi in till Lamai, åt fotade lite snabbt och sen åkte hem. nu sitter vi här, jag har precis fått utbrott på min dator igen och jag är så nära, såååååå nära att kanske ner den för balkongen. Internet vägrar funka, jag har fått lösen för att kunna komma in på internet men ingenting funkar vad vi än gör, men moas data den kopplar snabbt upp sig på ett internet vi inte ens ska ha tillgång till ..

Min dator vägrar installera photoshop och illustrater även fast jag har installationsskivor, min mobilladdare bara helt plötsligt slutar att fungera utan anledning, nu funkar den LIIITE men de är jätteglapp och när den är i kopplad så står de "Error0x7" på displayen ..  ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH, vad är det för fel all teknologi som gäller mig bara för att jag är pank , ALLTID och inte har något jobb ska alla mina skitgrejer gå sönder och ingenting funkar och allt ska vara dyrare än de igentligen är , men för alla andra som bara fåt ett jobb i huvet, har pengar så funkar all teknologi direkt !! så jääääääääääääääääääävvvvvvllllaaaaaaa irriterad !!!!!!!!!!!!



Nu skiter jag i de här, nu ska jag läsa. HEJ !

Loy Krathong

igårkväll var vi inne i Lamai, det var en högtid som hette Loy Krathong där vi satte ner enormt fina båtar av blommblad i vattnet , la en bit hår och en nagel på så de skulle bringa lycka.

Efter de satte vi oss på en jättemysig resturang nerepå stranden och åt. Fick inte i mig mer än vitläksbröden tyvärr men dom var mättande:)
Drack kokosmjölk direkt från en kokosnöt också, shit vad äckligt det var haha . Ljummen , så märkte inte att jag fick in något i munnen, så drog in hårt och satte i halsen haha. Inget för mig ;D

Nu är kl halv 2 , strax lunch. sen är de fortsätta jobba :)

i morgon är vi lediga så förhoppningsvis blir det Chaweng ikväll , lite beroende på vädret som är ganska blåsigt.

Bilder från igår :)


De fina båtarna :)

och massssssssssssooorr fler än de här var det !
Människor på heela stranden !

Så sjukt coola grejer de fanns !



"risballonger" som man släpper upp i luften :)

Ljummen Kokosmöt ;P



Nu ska vi gå och äta lunch :) Puss&Kram

måndag

idag har vi bara vart på kontoret, har vart ganska skönt att jobba med projektet känns som man kommer så långt :)

har precis duschat , pratar med min älskling i telefonen.. ska möta Jens, Anders och Aom (Jens fru) utanför hotellet om en timme för att gå ner till stranden och skicka ut såna där båtar av blad och sedan käka middag på stranden :) .
Tar med kameran och ska försöka fota lite ;D .

Pappa, har en bok till dig här som jag strax läst ut .. en fortsättnig på en av de där böckerna vi läste i spanien sist :) .

Allt är frid och fröjd, inte än droppe regn idag heller .. sköntsköntsköntskönt ! :)

Nu ska jag fixa mig i ordnig lite, puss&hej .


Satte ihop ett collage av bilder jag tog i lördags :)


<3

Mamma och Pappa ni får gärna ringa idag, Pratade med alla utom Adrian och Mamma igår så skulle vilja prata med er idag :) pusspusspusspusss<3<3<3


32 grader & molnigt, kl 11.35

sitter på kontoret har planerat lite vad vi ska fota :)

Igårkväll satt vi på hotellet, var inne på datan och läste sen :)
Saknar alla hemma jättemycket nu, speciellt igår när jag skulle sova :/ .

Men de kommer gå braaaaa :) .

Idag är det någon högtid här i Thailand så vi ska ner till stranden ikväll, köpa båtar av palmblad med massor blommor och ljus och skicka ut i vattnet , kommer bli jättemysigt.

Ska jobba nu, pusspuss :)

söndag

Sov väldigt länge idag, vaknade vid 20 över 12  ungefär, klädde på oss och gick ner till stranden. var jättefint väder så vi har legat där hela dagen, när skuggorna täckte hela stranden gck vi och satte och och åt på någon bar/resturang där på stranden .. as god mat :)

påvägen hem ringde pappa och Andreea, (förlåt andreea för jag trodde de var adrian haha, de hackade så mycket och de enda jag hörde var en röst som var för mjuk för att vara pappa eller basses ;) ) haha .

Nu har jag precis duschat och ÄNTLIGEN har vi fått internet att funka på även min dator! sköönt! :P

Igår kväll åkte vi in till Lamai, käkade på nåt ställe där de var massvis med stånd med olika mat och efter de kollade vi på Thaiboxing.
2 killar började, dom var väl kanske en 14-15 år, (jag hejade på han med röda byxor.. han var minst) killen med blåabyxorna vann, han slog ner den andra killen så han ramlade ner flera gånger stackarn :P ..

Sen ko de två tjejer in och slogs, ganska mycket äldre men endå .

Efter det, tog vi bara en av dom där bilarna hem :)

Här kommer lite bilder jag tog igår :)


Matstället utan för Family Mart vid oss  :)

Den där jäkla bilen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter men som vi iaf åker varje dag :)

När vi satt och käkade på stranden :)

Mannen på stranden :)



Längst med Lamai Beach

Fiskebåtarna , annorlunda kvalité ;D



Stod ristat i muren, tänkte på dig älskling !



Nu får det vara bra för idag , saknar alla där hemma . pusspsspusspusspusss <3 .
(Amina, jag har hittat en sån där rosa tröja och en vit , båda med svarta ränder :) )

RSS 2.0