en vecka med alex :)


Nu har jag inte vart i tyresö på över en och en halv vecka :O . De är igentligen rätt skönt att slippa jävla dit och hemresan hela tiden men endå saknar jag det sjukt mycket :) så de börjar bli dags att åka dit nu, ska nog åka i morgon :) JIPPI! 
Fast endå har det vart jätteroligt att umgås med alexnadra. TACK alex för en underbar vecka :) Har vart i västerås med henne också, jättemysigt. Jobbade lite och sen festa med Gannina och Jacki ;D . skåpbilen fram och tillbaka var väl kanske endå inte så jättekul men nen upplevelse iaf. mitt lilla MENSMONSTER ;) hahha


nu ska jag kolla sex and the city :)    Jag älskar dig Alexandra Mosell, och saknar tyresö ;) hih . PUSS!


nathalie <3 alexandra


längtar tillbaka!

Sitter här hemma hos babben medans hon är inne i duschen och kollar på bilder från våra hotell i Thailand och jag känner att jag verkligen längtar tillbaka . känns som vi nyss var där, men det har gått hela 5 månader sen dess :O .. 5 månader!!  nån gång i mitt liv ska jag åka tillbaka dit, men det kommer inte bli samma sak . folk säger att om man vart på ett ställe som var jättebra så åker man dit igen efter några år så blir man bara besviken . Men jag vill ha dedär tre underbara veckorna med Fam. Lundberg, Mamma, Sebastian och Amina tillbaka.

Blue andaman lanta resort, :)
Koh lanta 

RSS 2.0