:/ <3

Tänker på dig hela tiden, önskar bara du visste det. önskar av hela mitt hjärta att du ska skärpa dig innan det är försent och att du ska må bra , vilket jag vet att du inte gör och det krossar mitt hjärta, för du kan bättre och du är värd så mycket mer. Den tuffa killen du visar på utsidan är inte den du är , jag vet vem du är och jag saknar dig.
Jag vill bara att du ska må bra igen och jag skulle göra allt om det var så att jag kunde hjälpa dig.

Du pratade med mig idag , för första gången på tre månader . Att höra din röst igen .. Vart så glad , men att sen höra hur borta du var så gjorde det bara ont . För jag vet att du igentligen inte vill, men du ger upp och orkar inte kämpa för att det ska bli bra. Du vill bara leva livet, supa och röka men du vet att du inte gör rätt..

Jag hoppas bara att du en dag inser det , och att den dagen kommer innan det är försent. Du vet att jag alltid kommer finnas här om du behöver hjälp eller stöd. Men jag kan inte trolla bort dina problem, dom måste du ta itu med själv . :/


Jag älskar dig grabben, alltid. du är en underbar vän / (änglarnas prinsessa) .

fyfan!

För det första vill jag bara säga att jag är så grymt sjukt duktig .. Jag var ute och sprang idag direkt efter skolan, 2 kilometer :D- WOW för att vara mig ;D .

sen när jag kommer hem så sätter min bror på en låt på youtube och det gick bara rysningar i hela kroppen .. den är så jävla hemsk!
lyssna på den , och lyssna på hela ..

http://se.youtube.com/watch?v=qggxTtnKTMo

Uschuschusch säger jag bara :/ ..

Fredag , Lördag och Söndag

I fredags firade vi min födelsedag , familjen, släkt + vänner nere på Hakkis (resturang) i Liljeholmen. Det var jättemysigt och jättekul. Massvis med fina presenter och bara en otroligt bra kväll! TACK ! :)

  


Lördag: en rolig kväll hemma his erica , sedan övernattning med moa och ostbågar ;D hah .

Söndag: Nu ligger jag i sängen och lyssnar på din musik ... Drömde om dig inatt , fyfan vad jag saknar dig . Har inte träffat dig på jättelänge men helt plötsligt stod du i rummet , och jag vart så glad kan inte komma ihåg när jag kände den glädjen senast. Hela drömmen var underbar , men sen vaknade jag och insåg att det aldrig kommer bli så . Har bara velat ta upp telefonen och ringa dig , bara höra hur du mår, bara höra din röst .. Men jag vet inte vad jag ska säga :/  Sen nu ligger jag och lyssnar på en låt av dig , och det känns som du skriver ur mitt hjärta . önskar bara det var mig du mena , men det vet jag att det inte är. :/ Menmen .. Hoppas du har det bäst där du är nu , jag vet inte ens vart du är! men jag saknar dig.

En kväll i Sätra ..

Fyfaaan vad kul jag hade igår . Jag, Alexandra och Erica drog till Youssef i sätra. Var där vid 10 tiden och kom inte därifrån förens halv 4.
Massor trevliga människor , lite kul att vara utanför Tyresö och se lite nya ansikten . Jag och Erica gifte oss då med Youssef , han gav oss en ring som vi nu delar på haha så vi är nu fruar :D .

Sen på hemvägen så var det de där med jag och telefoner . jag ska börja ringa och skicka sms , fan vad jag måste sluta med det jag skämmer förfan alltid ut mig :O . jättejobbigt , och idag skämms jag mer än någonsin så nästa gång ska jag fan lämna mobilen hemma eller något . ;P haha

aja , erica sov här inatt iaf och det var mysigt! så hade en jättebra fredag iaf :)

18 år!

18 år idag , shit de är helt sjukt :O . och jag har haft den bästa dagen i mitt liv .Tack vare alla mina underbara vänner och min älskade familj . (:
Fick 6000 kr till körkortet , en D&G klocka , korsett och smycken ..

Dagen;
skolan till kl 12 , sedan var det sång. Första lektionen för i år :D .
Halv 3 skulle jag möta Moa o Tina i Alléaplan , det var vad jag hade fått höra iaf . När jag kommer dit är de inte en kotte där .  Det går en lite halvskum tjej mot mig , ser ut som babben men hon hälsar inte och kollar bara ner i marken med nästan helt förtäckt ansikte så tänkte att det inte var hon trots allt . Men sen kastar hon på mig en ögonbindel , leder mig en bit och kastar in mig i en bil .. Ingen i bilen säger ett ljud , det är skyhög musik men inte ett ord från någon . Vi stannar och backar och stannar och backar och jag fattar inte ett piss men tillslut är vi framme . Vi kliver ut och dom plockar av mig bindeln och där står Tina & Moa med massor fler och en häst med massa påtryckta ballonger . JAG SKA RIDA! :D asså jag älskar att rida , även om ag tycker det är väldigt läskigt så är de så jävla kul! :D .
Upp på hästen och sen gick vi lite  .. Lite trav .. och sen galopp , tror nog alla fick sig ett gott skratt när jag höll på att ramla av och hästen vägrade stanna och jag bara skrek för jag var så rädd "HAN STANNAR INTE , STANNA STANNA .. HAN STANNAR INTE"  hahaha .. det slutade bra och jag bestämde mig för att försöka igen . men denna gången slutade inte fullt så bra , hästen gallopperade och drar en hastig sväng och jag flyger av och ut ur "planen" eller vad de är man rider på . Det vart knäpptyst , jag slår huvudet i ett staket och skriker hur mycket jag älskar hjälm och börjar as garva ,. då vågade även de andra börja skratta .. Kan tänka mig hur kul de måste sett ut när jag bara flyger haha ! 

De som ville fick rida sen gick vi upp och fixade hästen ..
Hem , duscha och iväg på resturand med min käre far och bror. senare kommer mamma och lillesyster förbi på en fika .

Kan inte tänka mig en bättre 18-års dag . Helt seriöst . 

Tack alla för denna dag . Älskar er mina vänner (och självklart min FAMILY :D) <33
 Küss!

2009!

HallåHallå 2009!
Nu är det redan 2009 fan , jag minns dagarna innan nyår då de skulle bli 2000 .. Det var så spännande och se skulle bli nytt århundrande . Men nu har det redan gått 9 år!! kommer även ihåg dagen jag fyllde 10 , guud vad stor jag tyckte att jag var , jag fyllde ju två siffrigt liksom HALLÅ kunde de bli bättre?! Men nu är det bara 5 dagar kvar till min 18 års dag - åren bara flyger förbi , snart fyller man väl 40 liksom! shit vad snabbt de går! 
Men aja , de är väl bara så de är . Något man måste inse att snart är man gammal liksom ;D hah .

Just nu är jag med linn , vi ligger fortfarande i sängen .. lyssnar på lite musik och undrar vad fan vi ska göra idag . Det har blivit så jävla dött , de här lovet har vart skitsegt .. :/ Menmen , något lyckas vi nog hitta på! ;D

Nu ska jag sluta och fortsätta med något annat .. PUSS HEJ! ;D

RSS 2.0