Östersjön, GALAXY, Silja Tallink ..

äger!  
Asså fyfan! Jag har haft det rligaste dygnet i mitt liv ! tillbaka , det var så jävla grymt ! fan fortfarande full 27 timmar senare hahaha ! ;D .

Tina , Issa, Sanna, Alfredo, Tommy ....  sen var det Faisal , Josef , Alexander , Olver ..
GRYMTGRYMTGRYMT säger jag bara :D .

Kryssning

idag! :) Sitter här o, har precis duschat .. håller på att packar lite . Fan vad roligt , snart åker vi! :D .
Fan vad roligt vi kommer att ha , skojar inte . ! ;P

Måste ner och trycka i mig lite hosttabeltter och vitaminer nu så jag pallar ikväll haha! ;P .


BYYYEEEE !! ;D

Donken & Barnvakt -

Måndagkväll , gick ut och mötte felix i medborgarplatsen. gick bort till Söderhof och mötte två kompisar till han och satt där och drack en öl . Mötte upp babben vid halv tolv , gick bort till donken där det satt en mysko kille vad vi tyckte och sov .. Mycket skratt från vår sida , tills han vaknade och vi upptäckte att han var så underbart snäll . Felix köpte honom en burgare och han vart överlycklig och börgade ge och presenter . Han var hemlös och jättepundare i typ 30-års åldern men han var så sjukt snäll och man kunde inte låta bli att tycka så synd om honom. Stackare ..  "nästa gång ni ser en pundare så tänk på att dom är människor dom också" .. as söt!

Träffade en del andra konstiga människor där som börjde berätta snuskhistorier hah -
Vid 3 rullade vi hem och i säng . Kollade Yes man till 7 i morse och somnade .

09.20  idag ringer mobilen , Camilla undrar om jag kan komma och vara barnvakt vid 12 istället för kl 16...  ouff , det vart 3 timmar sömn tillslut iaf och sen upp och iväg . Hämta barn på dagis , köra snoraiser .. fan vad jag sprang , vart helt jävla slut haha .

nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 6 så jag får laga lite pannkakor . hungrig,hungrid ;D haha ..

tagit lite bilder på sötnosarna, de komme kanske senare :) ..'

Puss och hej , KRYSSNING I MORGON ! :D

17 år :)

Grattis prinsen på din 17års-dag! :)
Jag älskar dig och hoppas du får en underbar dag !

tack för att du svarade på mitt sms , det gjorde mig så glad för det var inget jag förväntat mig ;)-

...

Känns som den här sidan bara handlar om dig , i de flesta inläggen finns du med .
Sitter nu och lyssnar på smakprov från din nya Netplay och jag gillar inte det jag hör. Alla jävla låtar handlar om hur du bara förstör ditt liv , och jag bara sitter och kan höra utan att kunna göra något och det är inte kul . Men på något sett måste jag endå gå in och lyssna på dig , jag kan inte låta bli.
Det finns så många låtar som påminner om tiden du&jag.

älskling, snälla för allas skull speciellt din ta dig i kragen och gör det du säger du önskar fixa de som går. Du vet att det kan bli bättre bara du orkar kämpa och jag bara önskar att du ska göra de.

du kanske inte bryr dig om mig eller de jag säger, men det kommer inte göra att jag slutar bry mig om dig. KOM IHÅG DET ! du kommer aldrig lämna mitt hjärta- och innerst inne vet jag att du bryr dig.

nu får det vara nog skrivet om dig på ett tag , hoppas vi ses snart en dag :)
God natt på dig!


(öland-2006, kommer aldrig att glömma och aldrig att plocka av ) (: 


söndag ..

söndag , IGEN!  det är nog värsta dagen på veckan för redan på morgonen så kommer ångesten krypande och förstör hela dagen..
Nu sitter jag i sängen , hungrig som ett as vilket gör att mitt humör inte längre är att leka med , sen tanken av att pengarna börjar ta slut och jobben inte direkt kommer springandes till en gör allt bara värre .

Har försökt söka ett fucking jävla jobb sen i 9;an , det är 3 år! Jag har ALDRIG haft ett jobb , ALDRIG .. de närmaste ett jobb jag kommit är sälja korv på sommaren vad är det liksom .. inte direkt något att skryta med i ett CV .
Ååhhh, måste hitta ett jobb ..

nu ska jag ner och äta  .. HEJ!

RSS 2.0