strömavbrott

Tack Nina ! :)
Jag tror jag är ganska nöjd sådär men kände att det är kul att höra vad andra tycker med ! :)

Älskling, de ska stå på sidan efter vad som finns med i tidningen och så . Kanske att de står en liten text till om de mest lockande i tidningen, men det blir för mycket med halva innehållsförtäcknigen på framsidan .. den finns ju endå på sidan 2 liksom ! :)

Men är glad att du också säger vad du tycker ! :)


Fler får gärna skriva vad de tycker , blir glad för att höra många ! :)


Igår vart det strömavbrott vid 6 någonting, så när vi kom hem var det kolsvart på rummet . VI åkte direkt och spelade badminton, skitkul ! shit har träningsverk idag hah

Efter det köpte vi med oss mat och åkte tillbaka till hotellet, ös regnade gjorde det och strömmen var fortfarande av på hotellet .. Enda ljus som fanns var i "receptionen" så vi satte oss där och åt innan vi gick upp och hämtade böckerna och ner för att läsa .. Inget funkade i rummet, inget ljus, ingen tv, igen dator .. ingenting.
Efter en stund gick moa upp för att duscha i mörkret då lyckades dom dra en sladd från receptionen där det fanns el upp till vårt rum så vi kunde koppla in sänglampn så lite ljus fick vi .. :)

Ingen AC ! snacka om att man knappt kunde andas när vi skulle sova, varmt och klibbigt men vid halv 2 började det surra i AC:n & kylen .. faaaan vad skönt det var . LUFT ! :D


Nu ska jag jobba ! :) Puss hej

Kommentarer
Postat av: mask

Okej :)Söta bilder på dig i moas blogg :D

2009-11-19 @ 18:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0