...

Nu är jag riktigt sur och på riktigt dåligt humör så allting går fel . jag hatar såna här dagar!
nu ska jag gå och möta babben, becki och alice på medborgaroplatsen vilket kanske gör de hela lite bättre men åååh!
jag orkar inte såna här cp dagar!


ojojoj, ;D

ojoj, nu var de allt länge sen jag skrev :) .
vad som då har hänt på senaste är väl att jag vart på öland först med moa, tack älskling det var en underbar vecka ! :) Men när jag kom hem ville jag tillbaka så jag var i sthlm en dag sen tog jag bussen ner med <3Kim<3 .. det var väldigt mysigt faktiskgt (a) .
väl där nere blev jag mött av andra kim, johan och johannes :) . Bodde då hos Kim Hammerheim, på hans landställe. var med grabbarna varje dag och lärde då känna en söt liten knott; Linn . När kim o johan sa att hon va 94 och att johannes skulle träffa henne höll jag på att smälla av, 94!!! .. hallå?   Men sen när jag träffade henne måste jag säga att man ska inte döma någon efter ens ålder. De första jag tänkte när jag såg denna söta tjej var att HON ÄR JU LÄNGRE ÄN MIG!! jag ville då inte ställa mig upp för jag kände mig kort om en som är 3 år yngre är längre än mig .. :/  Men sen nmåste jag då säga att hon varken såg ut eller betedde sig som en 94, de var som att umgås med någon i sin egen ålder :) ..
Massa kul hände där med dom , Johan "dom har glömt att låsa dörren" .. Crille " Jag har bullar, och läsk!" hah ;P
sista natten sov då jag, johan, kim och linn på johans studsmatta . Laddade upp med madrasser, täcken, kuddar o massa varma kläder, riktigt mysigt .. och varmt! :O de slutade med att alla låg i en liten grop i mitten av studsmattan på varandra med alla täcken runt oss hah men de va iaf mys ;D.

sen på fredagen då var jag ju tvungen att åka hem, :/ .. eller iaf vidare till Malexander. så 17.30 tog jag bussen till kalmar och därifrån tåget till Kisa där min mor och syster mötte upp mig :) vi var 2 dagar i Malexander och hade trevligt, sedan åkte vi till mormor i mjölby  :)
för en gång skull var de kul de med, krogen med några roliga tjejer och sen hemfärd. så nu är jag hemma och väntar på att alla ska sluta jobbet så jag kan dra o träffa någon ;D hah .

Massa text och lite bilder dax att sluta . ha de bra , puss!

Öland 2008 (:
natt på studsmattan :)  Johan dansar runt i köpingsvik ;D Moa o Kim solar påväg från sjöboden
Moa dansar Mysig bussresa, enda bilden på dig :/ påväg till stranden min bäste vän <3

Malexander :)
helt plötsligt var hon borta :P Amina o Mamma :)  låtsas morfar :)
Mjölby :)
Mimmi som dock inte kommer in igen ;D På måndagsklubben, ;D  Tack för att jag fick följa med, :) mormor <3

RSS 2.0