typ tisdag

Sitter här, tänker och saknar . Tänker på min älskling, jag saknar dig! <3
Har precis varit jätteduktig och räknat en massa matte till provet på torsdag, känner att de här kommer gå riktigt bra jämfört med sist :D . Ja, jag är typ stolt för utan att någon har sagt åt mig har jag satt mig ned själv och räknat och räknat .

Igår testade även jag min splitternya bikini i vår spliternya bubbelpool tillsammans med syster :) jättemysigt. efter det gick jag en promenad med babben i ca 2 timmar runt medborgarplatsen, mysigt mysigt . :)

nu hade jag tänkt att plugga lite mer matte faktiskgt, och tänka lite mer på min älskling innan jag tar telefonen och ringer honom (a) .

Bye! ;D

Hejhopp :)

Hejhopp, :)
just nu sitter jag i skolan på jävla grafiskdesign och gör ingenting eftersom lektionen inte har börjat ;D .
helgen har vart bra, lugn och bra :)
fredag; Middag hos Jennifer och sedan alby med massa trevligt folk :) och sedan sova hos Jennifer ;D
lördag; shopping med Jennifer på Modecenter, köpte en asfin Bikini (tack gumman för att du otåligt väntade medans jag testade alla hundrasjutiofemtio bikinisar ;D ) sedan åkte jag, Babben, Emil och Miki in till stan och käka glass och satt vid vattnet o kollade på båtar . väldigt mysigt, tack :)
hemvägen knasade dock för mig och babben men den slutade iaf hemma hos henne och sedan vidare till fornudden med mysigt folk :) .

nu är de dags att börja med skolarbetet . ciao!

fredag :D

och så var det fredag igen, fan vad jag älskar det :D . men nu är frågan .. vad ska man göra idag? ;D vi har ju snackat lite om att fira Vince som fyllde år i onsdags (då vi kom och överraskade honom med tårta på morgonen :D) men jaja, vi får väl se vad dagen bjuder på. :)
Igår var jag iaf ute med Babben och gick i två timmar genom stan, SJUKT mysigt! :) vi har bestämmt oss för att vi ska börja ta morgonpromenader där i sommar och sedan på kvällarna då de inte händer något, ser jag verkligen fram emot :) .

Men jaja, nu ska jag .. duscha eller något medans jag väntar på min lilla Berta-stjärta :D .

Puss & Kram :D <3

:)

Jahapp, så sitter man här igen. Denna gång väldigt glad, så glad att jag nästan skulle kunna springa 5 varv runt huset :D (om det inte vore så att huset var typ as stort och att de gick att springa runt för att det inte stod ett annat hus precis bakom som gör att man inte kommer in ;D)
men vet inte riktigt varför. Är bara glad liksom men whatever ;D .

nu är det bara 5 min kvar till grays anatomy som jag väntat på HELA dagen . :O och änrtligen är de snart dags :D .
Menmen, nu ska jag taggish :D

hahah, Nattosh o korris :D

Ha de bra va ;)

saknar dig ..

så sitter man här igen, har verkligen ingenting annat för mig .
sitter och lyssnar på lite musik, men det är bara älsklingens låtar som spelas om och om igen.

älskling, är så glad att det är du och jag igen du anar inte. :) flera gånger har jag ångrat mig så mycket att jag gjorde slut den dagen och trodde aldrig att jag skulle få en till chans, att jag skulle få dig tillbaka men det fick jag och det är jag så otroligt glad över.

Minns första gången jag pratade med dig, det var i telefonen när jag och moa skulle GÅ hem från öland till sthlm ;D haha vi kom en mil på en timme och en halv timme typ och jag pratade med dig och Albin hela tiden.
Jag hade då ingen aning om vem du var, och kunde skulle aldrig så kunna tro att du skulle bli du och jag en dag.
Du fick mitt nummer och vi började prata i telefonen varje dag, och då menar jag verkligen varje. Vi pratade på morgonen, sedan lite under skoltid och sedan ringde jag dig påväg hem från skolan och fick inte lägga på förens kl 12 på natten . När vi åt, eller duschade eller så la vi bara undan telefonen ett tag, la aldrig på haha! :P (förstår verkligen inte hur vi orkade :O )och vi skickade bilder till varandra för att få en aning om hur den andre såg ut, det var fan spännande ;) hah
Men tillslut träffades vi, och det var den bästa dagen i mitt liv. seriöst, den och dagen efter det när du åkte med mig till stockholm för att åka till din mor.
Öland, Vestervik, Stockholm och Uppsala .. så underbart :)
Jag älskar dig min älskade pojk , du är det bästa jag har.

Nathalie Lindberg <3 Kim Zineldin


Zin Kim - Du bara du: http://zinkim.se/Zin%20Kim%20-%20Du%20bara%20du.mp3

Jag älskar dig <3


skolan ..

så sitter man här i skolan på tråkig jävla grafisk design . :/ Fast just denna lektion verkar roligare än de andra, en lite roligare uppgift :)
vet inte riktigt vad jag ska skriva, dagen har inte varit så händelserik än så länge. Men ikväll ska moa komma till mig för hon ska sova hos mig, så ska vi baka tårta :D.

ska väl fortsätta med folmomslaget nu. tjolhopp, hej! :D

ett andra inlägg .. redan?! :O

Jasså, andragången idag som jag är inne och skriver på denna sida. Jag är förvånad över mig själv :O Jag som sa att jag inte skulle palla, men man får väl se kanske inte pallar i fortsättningen, eller så kanske jag gör det helt enkelt . Det blir nästan som en överraskning ;D hah .
Just nu sitter jag och har precis läst högt 24 sidor ur någon bok för min lillesyster och ska snart fortsätta några kappitel till. Hon måste ha läst ut boken till i morgon men har mer än halva kvar så klart storesyster hjälper till och läser lite :) .
Annars sitter jag och tänker väldigt mycket på min pojkvän kim som för tillfället är typ jordens tråkigaste och verkligen inte hör av sig :O . Menmen, hoppas för honom att han har en bra anledning ;) hah, skoja .. (eller igentligen inte (a) :D )
Men nu ska jag fortsätta läsa för syster min så jag kan gå vidare hem till min käre far idag :)

ha de bra, küss :D

syskonkärlek :) <3


Jaha ..

Jaha, då sitter man här och har precis skapat sig en blogg . Men jag har ingen jävla aning om varför, kanske för att alla andra har det? Vet inte, ville väl bara testa och se. Men det lär väl inte bli så mycket skrivet här, eftersom att jag aldrig kommer palla skriva något :D .
Men ja .. Nu ska jag utforska lite hur man gör med den här skiten så ha det så bra :)

RSS 2.0