...

Jaha .. Nu har jag träffat honom :/ . Jag vet att de mesta inläggen handlar om honom på ett eller annat sett , men det var så skönt . Att se honom där, att bara få en kram, jag har längtat så sjukt! Jag vet nu även varför allt gick åt helvete, och jag hade verkligen hoppats att det skulle vara något annat som bekymnrat honom. Det gjorde riktigt ont att höra, men det hjhälper inte. Jag älskar honom och jag är kär i vilket fall som hälst. :/ Vet inte vad jag ska göra, kommer aldrig komma ur dehär känns de som :/ . Men nu pallar jag inte sitta här inne ensam och tänka på de mer nu ska jag träffa moa på medborgarplatsen :D .. ska vi gå runt lite o shoppa :D .

pöss!

öland

Midsommarhelgen Torsdag - Tisdag spenderades på Öland men fam Wennberg :) Har varit jättetrevligt, verkligen! På midsommar var jag och moa nere i köpingsvik på campingarna med lite goa vänner och där var det då röj kan jag säga. Riktigt kul! Sedan var det hem, käkade god middag och så gjorde jag och moa jättegod midsommartårta och sedan var det bara att ta de lugnt. Mådde faktiskgt inte så bra, jätte huvudvärk och sedan var vi sjukt trötta så vi stannade hemma och sov tidigt . Dagen efter drog vi direkt ner till campingen i köpingsvik och träffade Adam, Petter , Olle & Joppe samt deras alla jävla smålänningar till vänner. (Jag och moa var de enda jävla sthlmarna där :O ) . Det var den roligaste kvällen på länge måste jag säga speciellt när jag sa till moa att "kolla på mig , vi kommer visst in på krogen" .. traskar iväg full o glad förbi vakterna men blir sedan utdragen direkt hahahah! :P vet inte vad jag tänkte eftersom dom drog leg på varenda människa, varför skulle jag slippa liksom ;D hahaha


senare stötte vi på några killar som stod och hoppade på en bro, vi hoppade med dom och frågade sedan vad de var vi gjorde. "vi gör milkshake" .. hah, lustigt men okej .


Resten av dagarna var bara lugnt, träffade Johannes , Snobb-johan, Persson, Elias och sedan Yasmines lilla bebis . så sjuuukt söt :O .


sen idag drog vi hem och nu sitter jag är och surar .. Förstår inte varfrö du gjorde som du gjorde .. för att inte såra mig? isåna fall kan jag säga dig, att när jag hörde låten och fattade hur de låg till fick jag ont i magen och jag vart så ledsen , allt jag hoppats på bara försvann och jagh insåg att allt bara var åt helvete och att du igentligen bara är en falsk liten skit somn leker snäll . Men endå kan jag inte hjälpa hur mycket jag älskar dig . Jag har alltid vetat hur du är men jag har bara valt att de se åt sidan och älska allt bra med dig men det funkar inte . De mesta du säger är lögn, så man ska aldrig ta åt sig de du säger för då blir man bara ledsen sen.


Men skitsamma nu ska jag dra , göra nå skoj- typ sova eller nåt. bilder från öland kommer snart ska bara ladda de till datan och sedan komma ihåg hur man lägger upp dom här. haha (sopa!) ;D

ÖLAND

ÖLAND i morgon, :D JIPPI . I morgon efter Moas ridläger åker jag, moa och hennes föräldrar ner till deras underbara lilla torp på öland som jagh verkligen ÄLSKAR! De är så sjukt mysigt, har längtat som fan och nu vart det äntligen dags .. vet inte vad jag ska skriva igentligen för nu ska jag hem till pappa och packa för de hinner jag inte i morgon :D . Ha de bra Küss! :D

vet inte vad ..

vet inte vad jag vill, men det var fan inte dethär jag ville iaf :/ . Kan inte sluta tänka på dig, du finns här hela tiden och just nu önskar jag verkligen att du var här, HÄR .. hos mig :( Men så är det inte och det kommer inte att bli så häller . Jag vet inte vad det var jag gjorde för fel, om jag gjorde fel .. Men hade du sagt det från början kanske det inte blivit såhär. Vill bara spola tillbaka tiden några veckor, till då allt var perfekt och göra om vissa saker och få andra saker jag sagt osagt - men det går inte . ingenting blir som man tänkt sig, de är något jag verkligen borde lärt mig vid det här laget.


När vi stod framför spegeln i mitt rum och du frågade mig vem som var min drömprins, det kunde vara vilken kille som hälst, kändis osv. Jag svarade dig inte då, och jag vet verkligen inte varför men jag vet vad jag tänkte och den enda jag tänkte på var dig, DU är min drömprins. du VAR, ÄR och kommer alltid att VARA min drömprins. Jag vet att allt är försent nu, och vi båda har gjort fel men vill bara att du ska veta det och så säger jag förlåt.


---------- <3


och sen till min älskade mamma vill jag bara säga att vad du än bestämmer dig för så håller jag med dig och tycker samma sak. Jag älskar dig så grovt mycket och allt kommer att ordna sig så det finns ingen anledning att oroa dig i onödan. Jag vet att de är ett jobbigt val för dig, ett svårt beslut men du kommer välja rätt. Jag bara vet det - men du ska iaf veta att jag alltid står här vid dig och jag älskar dig mest! DU ÄR UNDERBAR! <3

Jag älskar dig <3


låter för barnen ..

Får sån gåshud, det är inte okej. Låten är hemsk, videon är hemsk men jag blir helt fast!
KOLLA: http://youtube.com/watch?v=3IlpCnWgzeU

Sen måste jag ju säga att jag saknar tiden i Kunskapsskolan sjuk mycket när man ser detta :/ .. Det har redan gått ett helt jävla fucking år sen vi gick ut ´, tillochmed 92orna har hunnit gå ut nu. Men det är iaf ett minne- tack alla KSAB 03-07 <3

KSAB: http://youtube.com/watch?v=mMzjGfhRbss

sommarlov :)

Ja ni, nu är det sommarlov sen en vecka tillbaka FYFAN vad skönt ;D . tyvärr är de så att Babben, Carro och Tina är borta i Turkey i lite mer än en vecka till och dom har redan vart borta en evighets vecka men annars är allt fint :) . sommarlovet började bra med jobb o grejer, som telefonförsäljare vilket alla säger är ett sånt skitjobb och så tråkigt . Men jag tycker de är skitkul, människorna där är så snälla och roliga vilket gör jobbet roligt ;D sen är de ju rätt lättförtjänta pengar o bara sitta o babbla i telefon liksom ;D hah . Dessvärre tog de då slut med kim i samma veva som sommarlovet kom inrusande, han betyder så sjukt mycke för mig på alla sett, har alltid gjort och kommer alltid att göra så de var väl kanske inte direkt kul :/ menmen, vad ska man göra liksom. Men annars har de vart super allt ihopa, solat och badat på hoppklipporna, festat, haft mysig filmkväll hemma hos carro (som dock är i turkiet) med charli, alice, becki, moa o danne :) . och massor med mera mysiga/roliga saker :) .. Detta blir andra natten sen skolavslutningen jag sover hemma så nu tänkte jag gå och lägga mig i min sköna säng jag saknat så mycket innan jag vaknar och drar iväg igen då ;D . Tjolahopp och god natt alla :)

vet inte ..

vet inte vad jag ska göra .. vill inte att det ska vara såhär! det spelar ingen roll vad jag säger för du lyssnar endå inte, du tar inte åt dig ett skit .
Jag vet inte vad det är som har hänt med dig, men någonting är det ju iaf.
Det som gör mig mest besviken är att det är någon av dina "msn vänner" som säger att hon sett dig med någon blond tjej förra veckan och nu är du helt konstig.. Varför? Jag vet inte om det är sant, käner ju inte tjejen hon kan ju ljuga bäst hon vill. Men vad tjänar hon på det?! .

aja, vi får väl se hur de blir för jag ger inte hur många chanser som hälst.
så vi får väl se hur du gör i veckan o vart detta leder .
Nu ska jag göra nåt annat än att gräva ner mig i denna skit. HEJ!

sommarsommar ..

sommar, sommar, sommar. underebart, det är typ sommar igen och jag är typ överlycklig :D

det har varit en somrig och bra helg.
Min helg startade redan på torsdagen då jag satt i bikini på balkongen och solade och kim helt plötsligt stod i dörroppningen och jag vart jätteglad. Sedan var vi bara hemma o mös och kollade på film på kvällen.

Fredag: började hos doktorn med moder och sedan hem och kolla lite tv med kim. badade lite i bubbeln och sedan somnade vi båda i soffan, GROVT skönt! :D efter det hem till mor och äta middag och sedan till långsjön där vi träffade massor andra gulliga människor. Det var en skön kväll förutom att Nicoles mobil drunkade och jag höll på att få mig ett dopp. ;)

Lördag: Vaknade och det första jag såg var min älskade kim, vilket gjorde mig glad direkt :) . sedan när ahn vaknat gick jag o lämnade han vid tåget och åkte till moa där hon hade besök av kusinerna + bror samt hans tjej. VÄLDIGT mysigt,
dom käkade middag och sedan käkade vi lite glass så drog vi på fest i krusboda. (åkte typ värsta coola bilen dig, cab o grejer ;D hah)
Kvällen var helt okej, förutom de tragiska att Beckis väska med pengar o busskort o grejer i blev snodd :/
Promenad hem med moa, kvällsmål med moa, erica och danne hemma hos moa innan en skön sömn.

Söndag: Vaknade vid 11 av att moa studsade upp ur sängen när telefonen ringde, vi käkade lirte frulle och la oss o solade på verandan. sedan tog vi moppen och köpte jordgubbar innan vi drog till strand och solade lite. efter ett tag ringer erica o frågar om vi ska med till Mariatorget med massor o käka sushi vilket vi gjorde.
efter det åkte vi alla till långsjön för att ta oss ett dopp men badkrukor som vi alla var så var det bara babben, carro och charlie som var modiga nog att hoppa i.
dagen slutade med film hos moa och lite fix med mina naglar innan vi somnade.

Tack för en asmysig helg :) puss på er! ;) <33




SOMMARLOV PÅ TORSDAG! :D