:)

Igår började vi dagen med att möta upp Elinor i sockenplan och överraska Emma med lite frulle och vindruvor . Strax därefter bar det av mot Bvc där vi vägde och mätte min lilla tjej, 5950 gram och 61.4 cm lång! Tycker hon har blivit riktigt stor nu och i morgon blir hon 3 hela månader :D !
Efter det tog jag en liten promenad med mamma innan vi gick hem hit och hon lagade lite lunch åt oss :)

Idag har jag bara vart hemma, skulle ta mig en promenad till Emma men vart ändrade planer så ska strax ta mig en promenad och möta max i sockenplan tänkte jag innan pappa kommer hit och ska hjälpa oss att borra lite :)

Nej nu  orkar jag inge mer, ska dra mig ut ! Puss och hej :)



:/

Jahap, så var valet över och jag är inte alls nöjd .. Har inte alls varit så insatt i det här, men är endå rikigt besviken på att Moderaterna vann! :/

Men idag så har vi varit firat min pappa som fyller år i morgon . Hans tjej lurade med honom en dag inne i stan medans vi åkte hem till henne och fixade i ordning och gömde oss så när dom kom dit chokade vi honom totalt! :) Roligt, trevlig, mysigt! :)

Otroligt god mat, pastasallad med någon kryddig korv, soltorkade tomater och babyspinat och sen blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt .. oula la! haha :)

Nu sitter jag i soffan önskar att jag bara kunde teleportera mig till sängen! Himlans onödigt att man måste borsta tänderna och tvätta bort sminken, och mest av allt .. att resa sig ur soffan!
haha, jag tror att jag bara är för lat! ;D

I morgon kommer Frida hit så ska vi äta frukost innan vi åker in en stund tillstan! På kvällen blir det middag hos min käre far eftersom det är i morgon han fyller och sedan ska vi sova där .. Ska bli riktigt mysigt , händer inte alls ofta! :)

Prinsessan!

Nej men nu ropar sängen efter mig och jag kände nu att jag måste in och pussa på mina älsklingar som sussar så sött!! :)

Nattinatti! :D

tiden går fort!

Så sällan som jag skriver i min blogg, kollade nyss tillbaka på dom senaste inläggen och inser att det är 3 månader sen .. 3 hela månder sen som jag satt och väntade med bara några få dagar kvar till förlossningen!
Känns som jag alltid haft henne här, min ängel!

Kan inte heller fatta att för 13 veckor sen exakt så satt jag med mitt underverk i famnen, inte ens ett dygn gammal och var världens lyckligaste och helt nyförlöst!
Jag har inte längre ett nyfött barn utan jag har en liten bebis, en bebis på snart 3 månader som snackar och skrattar och har ett jäkla temprament haha !

Nej jag måste nog säga att jag är den lyckligaste människan i världen .. Fast de tycker väl vi flesta mammor att vi är, men jag är nog det endå! ;)


Idag iaf så har jag vaknat upp hemma hos Max mor och far, tagit de lite lugnt innan jag åkte till emma :) .
Skulle igentligen gått på öppna förskolan med Jacquii men hon har fått mjölkstockning stackarn så det blev inget av.

Nä men nu ska jag hänga upp en gardin kolla om det finns något mys på tvn, sen krypa ner bredvid min älskade man för att om 9 timmar vakna av min älskade solstråle som ska ha mat ! :)

Nattinatti, får väl se när jag skriver igen haha !
Mina älsklingar!
Min älskade familj! :)
Denna lilla sessa är det finaste, vackraste och bästa som finns!
Är stolt att just jag är hennes mamma! :)

Det vankas dop ..

Har äntligen börjat planerat dop , har inte kommit så långt men inbjudningskorten är färdiga att skriva ut nu iaf efter ganska mycket om och men haha .
Har även bestämt vilka låtar som ska sjungas, Handens fem fingrar - Lisa Nilsson och Välkommen hem - Sonja Aldén, tror det kommer bli riktigt bra ! :)
Så himla länge sen jag skrev så tänkte lägga ut lite bilder nu :)
Nu kom Charlie och Carro så hinner inte mer, får lägga upp mer sen :)

RSS 2.0