lördag

Började vid 10 idag på kontoret, satt där till 11 kanske sedan gick vi ut för att fota. var jättefint väder idag, hela dagen. tror det har vart dagen med bäst väder sen vi kom hit :)

Vi tog kamerorna och åkte ner till Lamai Beach, där vi gick runt och fotade innan vi satte och ner och åt.
Fried Chasewnuts and chiken, så otroligt gott ! Sol oh bad var nästa på listan. Vi låg där ett tag, fick fotfilning och lite så innan vi gick vi gick hela Lamai Beach ända bort till oss . (det är ganska långt, för långt om man skulle gå längst vägen )


Ikväll hade vi tänkt gå ut och käka och hitta på något på stan med några Engelskor från hotellet, jättetrevliga :)

Bilder kommer senare, funkar inte att lägga upp just nu :)

.

klart jag saknar min pappa också, jag skrev ju de !!! :)

Sitter på kontoret , jag och moa ska ut och fota snart :)

Igår var vi nere i Lamai, åt på resturang och gick runt och kolla i de olika affärerna och stånden och kollade lite sedan togvi någon bil jag inte minns vad den hette till Lotus, en mataffär där det finns allt från mat till elektronik :)

Nu ska vi ut och fota, vi hörs sen :) ppusspusspuspuss

ps. vi har kanonbra väder idag ! :)


Fredag

Fortfarande på jobbet, har vart iväg och ätit lunch .. fruktsallad och sen MAMA nudlar , så jäkla gott !

Jobbar med projektet de går rätt så bra, börjar likna något faktiskgt ! :)
Vi har fått frågan av en Engelsk tjej på hotellet om vi vill med och kolla på Thaiboxning ikväll, men vi jobbar i morgon så tror vi står över. Men en tripp till stan kanske det bli iaf, det är ju fredag trots allt ! :)

Hoppas det är kallt där hemma nu, här är det skitvarmt. Har regnat idag men det är lika varmt för de ;D

Igår åt vi middag på en Sweichisk resturang med Jens, Anders och deras vänner . Fried rice with chicken, ap gott ! :)


Somnde igår vid halv 11-11, och vaknade sedan vid halv 1 av att jag skrek "det står någon där, moa de är någon i vårat rum" , jag verkligen såg någon röra sig .. Moa vaknade, och sa å mig att tända lampan, halft panikslagen tände jag men det var ingen där .. Jag drömde, jag sov medans jag såg personen röra sig .. Hahahaha, fan vad roligt det var men fan vad rädd jag var :O . Moa var skitsur, sa åt mig att släcka lampan igen så somnade hon om . :P


Jag saknar dig älskling! <3


Moa vid lunchen.

Lamai Hill Hotel, andra balkongen från kanten är vår :) .

praktiken

sitter på jobbet nu, ska börja jobba tänkte bara skriva att jag lever.


Max, JAG ÄLSKAR DIG & SAKNAR DIG.

Mamma, Pappa, Amina, Basse och Adrian, JAG ÄLSKAR & SAKNAR ER MED ! <3


ska jobba nu pussuss


torsdag

vill börja med att säga att vi har det jättebra, det är jättevarmt och skönt här nere :)
mamma, kl 10.30 idag så satt jag utanför kontoret med moa och väntade på att Jens och Anders skulle komma och prata lite med oss om praktiken ;P.

Idag så som sagt mötte vi upp Jens och Anders utanför kontoret och pratade lite om hur våra veckor skulle se ut här, vad dom höll på med och lite så . Sedan gick vi iväg till en mysig resturang och åt lunch med dom .
Efter luchen fick vi ledigt så då tog jag och moa på oss våra bikinis och gick ner till stranden för att sola .. jättebra väder idag :)

Nu ligger vi på hotellrummet, ska fixa oss för ikväll ska vi gå ut och köka med Jens, Anders och några av deras kompisar. :)

ska fixa mig nu , skriver i morgon eller senare ..  :)



Voffin på hotellet ..

Stranden :)


Puss&kram , :)

:)

Idag har vi varit nere på båda stränderna vid oss och kollat läget , fint båda två men det finns en favorit .. jättevarmt i vattnet, badade en stund och sen massage, helt underbart, kan inte bli bättre än nere på stranden så här man vågorna plaska ... jaja , älskling massagen är något jag tror du kommer älska (dom masserar rumpan också ;D )

Nu har vi precis kommit hem, ska ta de lite lugnt idag äta och kolla på film. Jens kom upp med en DVD och säkert 20 filmer så myskväll ivkäll .. är fortfarandse trötta , en jäkla omställning i tid.

I morgon börjar praktiken , kommer bli kul :)


Massage på stranden ..




Nu ska vi ner och köpa nudlar , puss&kram


Framme !

Äntligen framme ! sitter inne på rummet, ska snart gå ut och leta reda på stranden.

Vi landade på Koh Samui igår på en flygplats som såg ut som .. jag vet inte vad .. det var massor med blommor och jättefint . Det var bara pelare med halmtak på , inga väggar ens :O . Ballaste flygplatsen jag sett !
Där möttes vi av ett äkta thailänskt ösregn,  vi blev uppplockade av en thailänska som körde oss till hotellet vi skulle bo på ..


Vandring på stan i lamai , 20 THB för att åka in till stan från oss ( 4 kr ? ) haha .

sovit säkert 12 timmar , enligt moa gick det inte att få liv i mig då hon försökte hålla för både min mun och näsa för attjag skulle vakna .

I morgon börjar praktiken iaf, vet inte än riktigt vad vi ska göra men dom är jättesnälla så de kommer nog bli kul vilket som :)


I väntan .. 

Family Mart precis nedanför hotellet .
 
Rummet ..

Utsikten .

Så . nu blir det plåstra om min tå och sedan ut och gå ! :D puss&kram


I morgon gäller det ..

Nu är det inte alls långt kvar , i morgon 13.55 lyfter planet mot Bangkok med mig och Moa i . 23.55 , Bangkok och sen 08. 30 ( 02.30 svensk tid ) landar vi på Koh Samui ..

Ska försöka skriva lite ifrån Bangkok i väntan på nästa plan.

De mesta är packat nu iaf, lite små plock kvar .. tänkte även baka en sockerkaka att ha med som jag och moa kan sitta och gnaga på ! :D
Nu ska jag hoppa in i en dusch och umgås med min underbara pojkvän ! :)


Adios ! :)

RSS 2.0