Hejhej, leverpastej

nu var det riktigt länge sen jag var inne och skrev av mih lite , så kände det var dags nu .
är på lite smådåligt humör men endå inte, jag vet inte riktigt vad jag ska göra- jobbigtjobbigt!

och att jag aldrig ska lära mig, ska alltid lyckas göra samma jävla misstag hela hela tiden! AAAAAHHHH!! blir så irriterad, men aja . nu ska jag klä på mig lite och gå till mamma och hälsa på moster som är hemma från USA :) .

Pöss haj!

sådär ,

sådär, nu sitter jag här och skriver igen . de är inte direkt ofta jag skriver men de är skönt att nångång bara gå in och bara "snacka" av sig lite :) .
Just nu sitter jag hemma hos mamma , håller på att packa ihop alla mina sista grejer så de blir lättare för henne att flytta i helgen :) men jag har tagit paus, igen (A) hah det är så tråkigt och så ringde någon med doltnummer 2 gånger och jag missade det och de är bara såå störande att jag inte vet vem det är som ringt och människan ringer inte upp igen ;D hah .

Ja, vad har hänt på senaste då?
Inte så mycket faktiskgt, i helgen firade vi elli på lördagen . Middag på la chocaracha (klaga inte på stavningen :P ) , jättemysigt ! Men de slutade lite surt med notan på 6000 kr när vihade räknat med betydligt mindre men vi var ju då 21 pers så det vart inte alls så farligt när vi delat upp det :)
Sedan var de fest i branbergen , jag , carro och Olov satt dessvärre halva kvällen och väntade på vår dricka som aldrig kom men tröttna tillslut och anslöt oss till festen. när alla var tvungna att gå åkte jag och babben hem till henne och sov där :) MYSMYS !

så förra helgen firade vi ju tina med, kräftskiva hemma hos henne . riktigt roligt! tack tina för en lyckad kväll :)

nä men annars har det väl inte hänt såmycket, det är spanien i morgon för min del med pappa :) och därför måste jag försöka fåtag på Linus nu så jag kan få tillbaka min mp3 ;D.


Men vi höres, Küss!

RSS 2.0